PROJECTEN  
PEGASUS OLDTIMERS       

Pegasus Oldtimers is een kleinschalige onderneming geboren uit passie voor oude techniek met de focus op revisie en onderhoud van pre-1950 (militaire) oldtimers en techniek.


Pegasus Oldtimers is gespecialiseerd in vooral Britse techniek met veel ervaring met bekende merken zoals Morris, Morris Commercial, Austin, standard, Hillman en Bedford maar ook andere merken zijn van harte welkom.  

Ook voor de revisie van uw carburateur, brandstof- en remsysteem bent u bij Pegasus Oldtimers aan het juiste adres. Onder ander Lucas en Bosch ontstekingen en SU, Zenith, AMAL, Bing en Carter carburateurs heb ik ruime ervaring mee maar ook andere merken zijn geen probleem

Kijk eens bij onze recente projecten om een idee te krijgen.
Pegasus Oldtimers staat voor persoonlijk contact en biedt altijd maatwerk, omdat geen oldtimer hetzelfde is. Samen met u kijken we naar wat nodig is om uw voertuig in goede conditie te krijgen en te houden.
We hebben de beschikking over een breed netwerk waardoor ik snel kan inspelen op uw wensen. Iedere opdracht start met het persoonlijk bespreken van de wensen en het beoordelen van het project . Op basis daarvan volgt een voorstel en pas daarna gaan we aan het werk. Bij oude en antieke motoren en onderdelen is vooraf niet alles te zien maar we proberen verrassingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Neem eens contact met mij op om te zien wat ik voor u kan betekenen.
Pegasus Oldtimers is opgericht door Sjoerd van de Wal.
Sinds eind jaren 90 in het bezit van diverse oldtimers en een levenlang gefascineerd door oude techniek.
In de jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het reviseren van onder andere oude motoren van auto's en ik help graag anderen hun oldtimer op de weg te houden.
Contact

Pegasus Oldtimers
info@arnhem-jeep-tours.nl
Renkum


Pegasus Oldtimers staat in het handelsregister ingeschreven onder nummer 90328442
Copyright Pegasus Oldtimers 2022, 2023, 2024